Facebook
Pinterest

AXOLER & QUICKMONDE air Transport

 

 A AQT kereskedelmi légitársaságok, menetrend és charter járatainak széles választékával, valamint air cargo partnerhálózat hatékony együttműködésével kínál versenyképes díjon, rugalmas megoldásokat importáló-exportáló vállalkozások számára.

 

A AQT légi szállítmányozási szolgáltatásai:

 

AQT HandCarry: 

 Légi futár szolgáltatás, elsősorban kis méretű, sürgős küldemények esetére. A AQT munkatársa a megbízást követő legkorábbi menetrend szerinti repülőgépen, kézi- vagy személyi poggyászként szállítja el az árut a célállomásra. AQT (HandCarry) szolgáltatása a lehető legrövidebb tranzitidőt biztosítja, a lehető legkisebb idő kockázattal.  

 

AQT Air Connect:   

 Rugalmas, de mégis fix tranzitidőt garantáló légi szállítmányozás. Az áru konszolidálásával költséghatékony légi szállítmányozási megoldást kínál és garantálja a napra pontos szállítást a világ fő kereskedelmi központjainak repülőtereire. Az állandó költségekből adódóan kiszámítható árképzést tesz lehetővé

 

AQT  Economy:

 Költséghatékony légi áruszállítás. Nem időérzékeny áruk esetében, itt nincs kötött tranzitidő, kiemelten kedvező árképzést garantál.

 

AQT Charter:

 Egy megbízás, egy repülőgép, közvetlen air transport. Magyarországon, többek közt, Debrecen, Győr, repülőterein is tudjuk már biztosítani. Amikor a megbízó árujának mérete vagy tömege miatt a szállítmány nem konszolidálható, a charter járat jelentheti a legjobb alternatívát. Nagyobb mennyiségű árú, leggyorsabb, közvetlen szállítására.