Google+
Facebook
Pinterest

CÉGTÖRTÉNET

 

Szolgáltatásunkat 1998-ban CONTACT Courier Mail néven futárpostai tevékenységgel indítottuk. Elsősorban gépjármű márkakereskedések, gyógyszeripari cégek, könyvkiadók, ügyvédi és könyvelőirodák, valamint nagykövetségek és légitársaságok futárpostai küldeményeik kézbesítésével kezdtünk. A kezdetekben csak regionális (Budapest), majd később országos viszonylatban egyaránt, kizárólag bizalmi -és prémiumszolgáltatást nyújtva ügyfeleink részére.

Ezt követték reklám és divatcégek megkeresései, ami már azonnali nemzetközi szállításokat, kézbesítéseket is igényeltek. A növekvő feladatokhoz folyamatában bővítettük, munkatársaink és járműparkunk számát, irodát és egyéb infrastruktúrát egyaránt. Ezzel egyidejűleg megbízóink igényei is elkezdtek nőni és az azonnali levélküldeményekből, azonnali kis csomagok, majd komplett teherautónyi expressz rakományok lettek. 2007 re már a nemzetközi expressz szállítások mértéke átalakította szolgáltatásunk fő irányvonalát is.

Így folyamatában alkalmazkodva a körülményekhez 2007 második felétől már AXOLER express forwardigra kereszteltük tevékenységünket. A már meglévő tevékenységeink, így kiegészültek, az Európai Unión belüli expressz szállításokkal is. Megbízóink köre folyamatosan bővült autógyári beszállítók, műszaki terméket gyártók és forgalmazó cégekkel is. Számukra fontos az expressz szállítási határidők és időkapuk pontos betartása, a nagyobb értékű, valamint kényesebb küldemények szakszerű kezelése, küldeményeik nyomon követhetősége, melyeket cégünk maradéktalan teljesít részükre.

2010-ben már igény merült a normál nemzetközi közúti szállítmányozásra valamint nemzetközi közúti fuvarszervezésre is. Így 2010-től már szinte a teljes közúti szállítmányozásban otthon vagyunk. Szállítunk normál kereskedelmi, hűtött-fagyasztott és túlméretes árut egyaránt az Unió, valamint Svájc és Norvégia teljes területén is. Fuvarokat szervezünk cégeknek, hogy könnyebben megtalálhassák a számukra legoptimálisabb szállítási módot. Leszervezzük a rakodástól, a szállításon át a behajtási és esetenként az útvonal engedélyig komplexen a folyamatot. Így partnereink nagyrészt tehermentesülnek és mindenki intézheti, amihez igazán ért. Mi a szállítmányozáshoz, ők a termeléshez, kereskedéshez.

2016. Cégünk Furgonmentés.hu néven autószállítás, furgonmentés és autószállító trélerek bérbeadásával bővítette szolgáltatási körét.     

 


Elérhetőségünk


Cím: 1183 Budapest, Akadály u. 15

Tel: +36 30/380-3050

.

axoler@axoler.hu

Érdeklődés